Bygg informativa hemsidor med sitebuilder

Om du inte har någon kunskap i hur man programmerar hemsidor så behöver du inte misströsta för det. Även den som inte har kunskapen kan sätta upp och administrera professionella hemsidor med hjälp av ett verktyg som kallas för sitebuilder. Med hjälp av sitebuilder så har du inga svårigheter med att publicera snygga sidor på nätet som innehåller en grafisk profil, bilder och en snygg design.

Om du ska driva en hemsida på en egen server så finns det möjlighet att ladda ned en sitebuilder som du installerar på servern. Du kan också köpa en sitebuilder hos något företag om du vill få en sitebuilder som klarar av att hantera en större hemsida där många personer ska administrera sidor på hemsidan. Annars så kan du abonnera på en hemsida hos ett webbhotell som erbjuder verktyg som exempelvis sitebuilder för att administrera hemsidan, som dessutom ofta ingår i priset.

Snygg hemsida med sitebuilder

Med en sitebuilder så kan du skapa professionella och funktionella hemsidor som har informationssidor, kontaktformulär, beställningsformulär, kan visa filmer och bilder på hemsidan och mycket mer. Med en sitebuilder så kan du få full kontroll över hemsidans struktur, vilket gör det enkelt för dig och andra att administrera hemsidan. Det innebär också att besökarna enkelt kan navigera på hemsidan genom en meny som finns på sidan.

Sitebuilder erbjuder också många andra funktioner som bland annat ett behörighetssystem vilket gör att du kan dela ut rättigheter till vissa personer som ska administrera hemsidan. Rättigheterna kan ställas in så att en person endast kan administrera sidor under en viss kategori, vilket gör att du kan dela ut rättigheter så att varje avdelning kan administrera sin del av hemsidan. Vissa sitebuilder erbjuder dig också tillgång till statistik så att du kan se hur många som läser på din hemsida och mycket annat.